Bærekraftig sjokoladeproduksjon 

Vår sjokolade kommer fra ICAM i Italia, som har sine egne prosjekter for bærekraftig produksjon av kakao. ICAM har siden 80-tallet utviklet produksjon og lokalsamfunn der kakaobønnene høstes for at oppnå best mulig kvalitet på sjokoladen samt bedre forhold for bøndene. ICAM har langsigtige relasjoner til produsentene og sikrer en stabil og rettferdig pris i alle ledd.

Lokal bærekraft

Hos PASH SJOKOLADE tror vi på lokal bærekraft. Vi bruker så mye lokale produkter som mulig. Både på grunn av kvalitet og for at redusere CO2 utslipp fra transport av råvarene.

100% biologisk nedbrytbar innpakning

Alle deler av innpakningen på sjokoladene fra PASH SJOKOLADE er 100% biologisk nedbrytbar. Esker og klistremerker er laget av miljøvennlig papir og printet med soya basert blekk. Våre poser er produsert av protein fra planter.

Adopter en elv

I samarbeide med HOLD NORGE RENT har vi adoptert den lokale elven Hemsila. Vi jobber for at stoppe forurensning av naturen, rydder elven flere ganger i året og plukker opp den forsøpling som allerede har skjedd. En del av overskuddet vårt går til at støtte HOLD NORGE RENT sine aktiviteter og sikre en bedre fremtid for planeten vår.